Nga kompani lider në treg, fitues çmimesh ndërkombëtare.

 • Ndriçim i ngrohtë ose RGB
 • Mënyrë instalimi si tavanor ose i varur
 • Mer formën sipas dëshirës
 • Eficencë të lartë iluminimi

Ofrohen nga kompani lider në botë për prodhimin e ndricuesve.
Ndricuesit e shkallëve janë element I rëndësishëm në Interior dhe Exterior Design.Nxjerrin në pah
elementët arkiteturorë të shkallëve.
Ofrohen në:

 • Montim inkaso
 • Montim I jashtëm
 • LED I inkorporuar
 • Dizajne dhe dimensione të ndryshme

Ofrohen nga kompani lider në botë për prodhimin e profileve të aluminit.
Materiali që përbën profilin është alumin I cili mundëson ftohje të mirë të shiritit.
Ofrohet gamë e gjërë profilesh me shumllojshmëri përmasash dhe dizajnesh duke u përshtatur më së
miri me nevojën e përdorimit.
Kapaku I mbylljes është I difuzuar duke ofruar shpërndarje të mirë të dritës dhe fshehje të shiritit.

 • Profil I sheshtë
 • Profil këndor
 • Profil tubular
 • Montim inkaso ose I jashtëm

Ofrohen nga kompani lider në botë për prodhimin e ndricuesve.
Spote me:

 • Llambë të ndërrueshme GU10
 • LED të inkorporuar
 •  Montim inkaso
 •  Montim jashtë tavani
 •  Ndricim statik ose të orientueshëm
 •  Shumllojshmëri ngjyrash dhe dizajnesh
 • Material metal dhe allcie

Ofrohen nga kompani lider në botë për prodhimin e ndricuesve.
Panelet dhe donwnlights gjejnë përdorim si në ambiente pune ashtu dhe në ambiente banimi.
Duke filluar nga 6W deri në 120 Lumen/W bëhën zgjedhje e shpeshtë e klientëve që duan produkt me
kosto të ulët dhe eficensë ndricimi.

 • Montim inkaso
 • Montim jashtë tavani
 •  Formë katrore ose rrethore
 • Dizajn elegant
 • Produkt profesional
 • Ndricim 3500K – 4000K – 6500K

Ofrohen nga kompani lider në prodhimin e ndricuesve.
Ndricues për pishina, Jahte dhe vepra të tjera ujore.

 • Rezistent të zhytjes ne ujë.
 • Spote të fuqive dhe dizajneve të ndryshme.

Ofrohen nga kompani lider në prodhimin e ndricuesve.
Kompania Creative Cables ofron gamë të gjërë të produkteve që formojnë një ndricues për ta përshtatur
atë me arredimin e ambienteve tuaja. KRIJO NDRICUESIN TEND

 • Rozeta të materialeve dhe ngjyrave të ndryshme
 •  Percjellës I veshur me tekstil I ngjyrave të ndryshme
 • Portollamba metal, porcelan, dru, etj.
 •  Aksesore dekorativ për ta bërë ndricuesin më të plotësuar
 •  Llamba LED filament, ose te difuzuara me fuqi të ndryshme.

Ofrohen nga kompani lider në botë për prodhimin e ndricuesve.
Ndricuesit industrial gjejnë përdorim në magazina, markete, dyqane dhe ambiente të tjera pune duke
qënë se ofrojnë eficensë të lartë ndricimi.

 • Ndricues tubular të përmasave të ndryshme.
 • Ndricues të varur perimatral të sheshtë ose konik.
 • Ndricues prozhektor të fuqive të ndryshme.

Për ambiente të brëndshme ose të jashtëme IP65-67

Ofrohen nga kompani lider në prodhimin e ndricuesve.

 • Rezistent ndaj faktorëve atmosferik
 • Me llambë të ndërrueshme ose LED I inkorporuar
 • Shumëllojshmëri dizajnesh dhe ngjyrash
 • Shtyllat e ndricuesve ofrohen në përmasa të ndryshme
mural

Ofrohen nga kompani lider në prodhimin e ndricuesve.

 • Me llambë të ndërrueshme ose LED I inkorporuar
 • Ndricim statik ose të orientueshëm
 • Shumëllojshmëri dizajnesh, modelesh, ngjyrash
 • Të përshtatshëm për ndricim të nevojshëm ose për dekor