Ofrohen nga kompani lider në botë për prodhimin e ndricuesve.
Panelet dhe donwnlights gjejnë përdorim si në ambiente pune ashtu dhe në ambiente banimi.
Duke filluar nga 6W deri në 120 Lumen/W bëhën zgjedhje e shpeshtë e klientëve që duan produkt me
kosto të ulët dhe eficensë ndricimi.

  • Montim inkaso
  • Montim jashtë tavani
  •  Formë katrore ose rrethore
  • Dizajn elegant
  • Produkt profesional
  • Ndricim 3500K – 4000K – 6500K