Ofrohen nga kompani lider në botë per prodhimin e ndricuesve.
Shinat ofrohen në:

  •  Inkaso ose
  • Jashtë kase
  •  Një celeës komandimi
  • Tre celësa komandimi
  •  Të bardhë
  • Të zezë

Spotet për shinat janë me dizajne, dimensione, forma dhe ngjyra të ndryshme.
Spotet janë me LED të inkorporuar ose me llampë të ndërrueshme GU10