GE vazhdon të zgjerojë gamën e produkteve dhe zgjidhjeve të ndriçimit të jashtëm. Qëndroni në pritje për një gamë të produkteve të reja që do të fillojë në shtator. Ndërkohë, ne jemi krenar të njoftojmë një version të përmirësuar të LED-it ekzistues Odisea, nisjen ndriçuesit të ri rrugor, Spinella.

Gjithashtu, klikoni këtu për një video të shkurtër që tregon përfitimet e ndriçimit të jashtëm LED. Së fundmi, ndjehuni i lirë të bashkoheni me debate dhe diskutime rreth çështjeve të ndriçimit të jashtëm – shih për shembull një postim të fundit të blogut “Tejkalimi i hezitimit të LED-it në Sektorin Publik” në faqet e “Mendjet e Ndriçuara” të GE-së.