Ofrohen nga kompani lider në prodhimin e ndricuesve.
Kompania Creative Cables ofron gamë të gjërë të produkteve që formojnë një ndricues për ta përshtatur
atë me arredimin e ambienteve tuaja. KRIJO NDRICUESIN TEND

  • Rozeta të materialeve dhe ngjyrave të ndryshme
  •  Percjellës I veshur me tekstil I ngjyrave të ndryshme
  • Portollamba metal, porcelan, dru, etj.
  •  Aksesore dekorativ për ta bërë ndricuesin më të plotësuar
  •  Llamba LED filament, ose te difuzuara me fuqi të ndryshme.