Ofrohen nga kompani lider në botë për prodhimin e ndricuesve.
Ndricuesit industrial gjejnë përdorim në magazina, markete, dyqane dhe ambiente të tjera pune duke
qënë se ofrojnë eficensë të lartë ndricimi.

  • Ndricues tubular të përmasave të ndryshme.
  • Ndricues të varur perimatral të sheshtë ose konik.
  • Ndricues prozhektor të fuqive të ndryshme.

Për ambiente të brëndshme ose të jashtëme IP65-67