Ofrohen nga kompani lider në prodhimin e ndricuesve.

  • Rezistent ndaj faktorëve atmosferik
  • Me llambë të ndërrueshme ose LED I inkorporuar
  • Shumëllojshmëri dizajnesh dhe ngjyrash
  • Shtyllat e ndricuesve ofrohen në përmasa të ndryshme