Ndriçues me material natyral

Janë produkte që ofrohen nga kompani lider në tregun e prodhimit te ndricuesve.

Përbëhen nga material natyral

  • Dru natyral
  • Bamboo
  • Ratan
  • Kashtë
  • Etj

Përdorimi I tyre po bëhët më I shpeshtë kohët e fundit në shtëpitë e pushimeve dhe jo vetem pasi ofrojne pamje relaksuese falë materialit natyral.

Shumllojshmëri ngjyrash, dizajnesh dhe mënyrash montimi.

Sugjerim: Përdorimi I llambave LED filament shtojnë hijëshinë e këtyre ndricuesve.