Janë produkte që ofrohen nga kompani lider në tregun e prodhimit të ndricuesve.

Të prodhuara nga meteriale:

  • Metal
  • Dru natyral
  • Tekstil
  • Etj

Ofrohen në dizajn modern dhe klasik për tu përshtatur më së miri me arredimet.

Ndricimi që këta ndricues japin është relaksues dhe I nevojshëm për momente leximi, pune dhe momente kur duhet ndricim I fokusuar në sipërfaqe të vogel.

Mënyrat e ndricimit janë:

  • Llambë e ndërrueshme
  • LED I inkorporuar