Orio Bar

Rreth nesh

E themeluar në vitin 2016, Vitalux lindi si një dëshirë e një stafi të ri dhe entuziast, për ndriçimin dhe teknologjinë e re.

Sot, e pozicionuar si një nga kompanitë lider të industrisë, ofron të gjithë gamën e produkteve të ndriçimit; si ato teknike ashtu edhe sektorin dekorativ.

Me një shërbim ekselent, në bashkëpunim të ngushtë me partnerët dhe furnitorët, realizojmë që nga konsulenca dhe projektimi inxhinjerik tek mirëmbajtja e projektit.

Përkushtimi në çdo fazë të realizimit të projektit, na jep sigurinë e ofrimit të garancisë afatgjatë, për të gjithë klientët tanë.

Vitalux është distributor zyrtar i shumë markave të njohura ndërkombëtare si GE Lighting, Meanwell, Sylvania Lighting etj.

Pas shumë bashkëpunimesh të suksesshme dhe klientësh që na kanë besuar, vizioni ynë është të vazhdojmë të rritemi në industrinë e ndriçimit duke sjellë cilësi dhe koherencë me inovacionet e fundit.