Ofrohen nga kompani lider në botë për prodhimin e ndricuesve.
Ndricuesit e shkallëve janë element I rëndësishëm në Interior dhe Exterior Design.Nxjerrin në pah
elementët arkiteturorë të shkallëve.
Ofrohen në:

  • Montim inkaso
  • Montim I jashtëm
  • LED I inkorporuar
  • Dizajne dhe dimensione të ndryshme