Ofrohen nga kompani lider në botë për prodhimin e profileve të aluminit.
Materiali që përbën profilin është alumin I cili mundëson ftohje të mirë të shiritit.
Ofrohet gamë e gjërë profilesh me shumllojshmëri përmasash dhe dizajnesh duke u përshtatur më së
miri me nevojën e përdorimit.
Kapaku I mbylljes është I difuzuar duke ofruar shpërndarje të mirë të dritës dhe fshehje të shiritit.

  • Profil I sheshtë
  • Profil këndor
  • Profil tubular
  • Montim inkaso ose I jashtëm