Nxjerrin në pah elementët arkitekturorë të fasadave duke ofruar pamje fantastike.

Ofrohen nga kompani lider në prodhimin e ndricuesve.

  • Rezistent ndaj faktorëve atmosferikë (IP65 – IP67).
  • Shumëllojshmëri dizajnesh dhe modelesh.
  • Modern dhe klasik.
  • LED I inkorporuar & llambë të ndërrueshme.