Ndriçues dekorativ

Element shumë I rëndësishëm në Interior Design.

Ofrohen nga kompani lider në prodhimin e ndricuesve si :

 • Zambelis
 • Viokef
 • Nova Luce

Shumllojshmëri dizajnesh për ndricues modern dhe klasik.

Të përbëra nga material:

 • Metal
 • Qelq
 • Opal
 • Etj

Mënyra të ndryshme montimi.

 • Të varur
 • Tavanor

Mënyra të ndryshme ndricimi.

 • LED I inkorporuar
 • Llampa të ndërrueshme