Ndriçues të jashtëm

Janë produkte që ofrohen nga kompani lider në tregun e prodhimit te ndricuesve.

Materialet që përdoren për prodhimin e tyre janë të ndryshme dhe cilësore duke ofruar jo vetem garanci produkti por edhe dizajn modern të përshtatshëm për cdo ambient.

  • Rezistent ndaj faktorëve atmosferik (IP65 – IP 67)
  • Me llampë të ndërrueshme ose LED I inkorporuar
  • Ngjyra dhe shumëllojshmëri dizajnesh