Profilet e ndriçimit janë ndriçues që krijohenë forma të ndryshme: 

  • Lineare 
  • Katrore
  • Ovale
  • Trekëndore
  • Etj.

Të gjitha format e profileve bëhen me porosi në dimensione dhe temperaturë ndriçimi sipas kërkesës së klientit.

Profili është material metal-alumin dhe mbyllet me kapak difuzor i cili bën të mundur shpërndarjen e dritës në mënyrë të njëjtrajtshme pa krijuar hije dhe ofron ndriçim të qetë për syrin.

Ndriçimi realizohet me module (pllaka) LED me ftohje të mirë për të rritur jetëgjatësine e tyre.

Transformatorët janë TRIDONIC, (brand botëror për prodhimin e tyre) me ftohës dhe forma slim të fshehur brenda në profil.

Mënyrat e montimit janë: 

  • Të vaur
  • Tavanor

Këta ndriçues janë të përdorshëm si për ambiente punë ashtu dhe për ambiente banimi.

Dizajni dhe ngjyra të ndryshme.