PerfilimetNgaShiritiLed

Shiritat Led janë një zgjedhje shumë e mirë kur vjen puna tek miksimi i estetikës me funksionalitetin. Madje duke shtuar dhe cilësitë e tjera si jetëgjatësia, varietetet e ngjyrave etj shiritat Led bejnë që të jenë praktike për çdo lloj ambjenti e të përdoren kudo.

Më poshtë keni disa arsyje pse duhet ti bëni pjesë të projekteve tuaja

1. Janë të thjeshta për tu instaluar
Shiriti Led mund të ngjitet shumë kollaj në mur.

2. Kursejnë energji
Dritat Led harxhojnë 75 përqind më pak energji se dritat e tjera duke I bërë ato zgjedhjen parësore të ndriçimit kur vjen puna tek kursimi.

3. Fleksibiliteti
Ndryshe nga dritat e tjera shiritat Led mund të vendosen nëpër cepa, zona të harkuara etj pra në cdo lloj sipërfaqeje ‘’të ndërlikuar’’.

4. Nuk janë toksike
Ndryshe nga dritat floureshente dritat Led nuk kanë mërkur ose kimikate të tjera të dëmshme.

5. Kosto efektive
Duke analizuar komponentët si jetëgjatësia, cilësia dhe efiçenca shiriti Led është shumë ekonomik nga ana monetare. Do ju kursejnë para kur vjen puna tek mirëmbajtja dhe faturat.

6. Miqësore me mjedisin
Dritat Led mund të riciklohen pasi nuk kanë kimikatë të dëmshme. Plus jetëgjatësia dhe kursimi I energjisë e bëjën zgjedhjen ideale për tu kujdesur për mjedisin.

7. Nuk përçojnë nxehtësi
Dritat Led qëndrojnë të ftohta dhe janë zgjedhje shumë e mirë për zonat që janë sensitive ndaj nxehtësisë.

8. Vrietetet në përdorim
Shiriti Led mund të përdoret në mënyra ‘’të pafundme’’. Lejojnë që çdo kush të shprehi kreativitetin e tij kur vjen puna ke ndriçimi.

9. I jep një pamje tjetër projektit
Përdorimi I shiritit Led në mënyra të pafundme krijon atmosferën që kërkohet nga klienti. Mund të krijoni ndjesinë e qiellit në tavanin tuaj apo të ndriçoni hapësirën rreth televizorit etj.

10. Siguria
Dritat Led janë deri tani dritat më të sigurta për tu përdorur.

11. Varietet ngjyrash
Mund të komandoni ngjyrat sipas dëshirës me pult me shiritat Led RGB.

12. Jetëgjatësia
Dritat Led kanë një jetëgjatësi deri në 50,000 orë.

13. Mund të përdoren sipas dëshirës kur vjen puna tek përmasat
Shiriti Led mund të vendoset në çdo hapësirë dhe në gjatësinë që dëshironi.

14.Nuk kanë rreze UltraVioletë
Nuk kanë rreze UltraVioletë dhe kjo I bën perfekte për të ndriçuar materiale sensitive si veprat e artit.

15. Mund të dimërohen
Dritat Led mund të dimërohen duhe ju ndihmuar të krijoni atmosferën që dëshironi në projektin tuaj duke ulur apo ngritur ndriçimin.