Ndriçues ventilator LED

Janë produkte që ofrohen nga kompani lider në tregun e prodhimit të ndricuesve.

Përvec ndricimit këta ndricues ofrojnë ventilimin dhe freskimin e ambienteve ku montohen duke u bërë kështu shumë funksional.

  • Dizajn modern
  • LED I inkorporuar
  • Eficensë ndricimi
  • Material natyral

Këta ndricues rikthehen pas gati dy dekadash duke përmirësuar ndjeshëm konsumin e energjisë falë ndricimit LED dhe materialit të lehtë të helikave freskuese.