Ofrohen nga kompani lider në botë për prodhimin e ndricuesve.
Spote me:

  • Llambë të ndërrueshme GU10
  • LED të inkorporuar
  •  Montim inkaso
  •  Montim jashtë tavani
  •  Ndricim statik ose të orientueshëm
  •  Shumllojshmëri ngjyrash dhe dizajnesh
  • Material metal dhe allcie